Διάσημος κομμωτής αφήνει τις λευκές ρίζες και μεταμορφώνει τις γυναίκες με γκρίζα μαλλιά

July 25, 2020


Τα γκρίζα μαλλιά μπορεί για ορισμένους ν’ αποτελούν ταμπού και σημάδι γήρανσης, ωστόσο, ο γνωστός κομμωτής, Jack Martin έκανε τη φυσική ομορφιά το top beauty trend. Ειδικότερα, ο γνωστός ha…Τα γκρίζα μαλλιά μπορεί για ορισμένους ν’ αποτελούν ταμπού και σημάδι γήρανσης, ωστόσο, ο γνωστός κομμωτής, Jack Martin έκανε τη φυσική ομορφιά το top beauty trend.

Γκρίζα μαλλιά: Ακολουθήστε τις Τζέιν Φόντα και  Σάρον Οσμποpν

 

Ειδικότερα, ο γνωστός hair colorist, ο οποίος έβαψε τα μαλλιά της Τζέιν Φόντα και της Σάρον Οσμποpν σε γκρίζα, ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να μην κρύβουν τις λευκές ρίζες τους και να βάφουν τα μαλλιά τους γκρι.

 

Γκρίζα μαλλιά: Δίνουν ένα απελευθερωτiκό στιλ στις γυναίκες που έχουν λευκές ρίζες

 

Το trend των γκρίζων μαλλιών είναι ένα απελευθερωτiκό στιλ, ώστε κάποιες γυναίκες να αλλάξουν τα πρότυπα ομορφιάς που επιβάλλει η βιομηχανία της μόδας και να αποδείξουν πως τα γκρίζα μαλλιά έχουν τη γοητεία τους. Ένα τρανό παράδειγμα είναι η Sarah Harris, της οποίας τα γκρίζα μαλλιά αποτελούν το βασικό statement, σε κάθε της εμφάνιση.

 

Γκρίζα μαλλιά: Η τάση της μόδας για όσες γυναίκες έχουν λευκές ρίζες

 

Ο hair colorist Jack Martin μεταμορφώνει τις γυναίκες υιοθετώντας την τάση της μόδας στα μαλλιά που είναι τα γκρίζα.

 

Η αλλαγή της Σάρον Οσμποpν:

 

 

H αλλαγή της Τζέιν Φόντα:

 

 

Γκρίζα μαλλιά: Η λύσης στις λευκές τρίχες

 

Όλες οι γυναίκες που βρέθηκαν στο κομμωτήριο του Jack Martin προσπαθούσαν να καλύψουν με οποιοδήποτε τρόπο τις λευκές τρίχες που εμφανίζονταν στα μαλλιά τους. Εκείνος όμως είχε την λύση και είναι μάλιστα η τελευταία τάση στο hairstyle αυτή την στιγμή. Οι γυναίκες έβαψαν τα μαλλιά τους γκρι και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.