Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: 16 διάσημες Ελληνίδες που έκαναν σχέση με μικρότερους άντρες

February 25, 2020


Διάσημες Ελληνίδες – Ανθρώπινες σχέσεις: Σε παλαιότερες εποχές, θα αποτελούσε σκάνδαλο για κάποιον να συνάψει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα. Το ίδιο ίσχυε και για τις γυναίκες, οι οποίες ήθελαν να κάνου…Διάσημες Ελληνίδες – Ανθρώπινες σχέσεις: Σε παλαιότερες εποχές, θα αποτελούσε σκάνδαλο για κάποιον να συνάψει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα. Το ίδιο ίσχυε και για τις γυναίκες, οι οποίες ήθελαν να κάνουν σχέση με μικρότερο άνδρα.

Αυτά, ανήκουν στο παρελθόν. Τα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά στην ηλικία τους δεν είναι πλέον ένοχα. Ο κόσμος σέβεται τη συγκεκριμένη απόθεση. Μάλιστα, στις μέρες μας τα συγκεκριμένα περιστατικά έχουν αρχίσει να λαμβάνουν χώρα όλο και πιο συχνά.

Στη σημερινή εποχή, οι περισσότερες διάσημες Ελληνίδες από τη showboz της χώρας μας, έχουν συνάψει σχέση με μικρότερους ηλικιακά άνδρες. Παράδεριγμα αποτελεί η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία είναι μαζί με τον Σάββα Γκέντσογλου. Το ίδιο και η Ρούλα Ρέβη. με τον Αποστόλη Τότσικα. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι όχι μόνο δεν είναι μαζί για να είναι μαζί, αλλά έχουν κάνει και την δική τους οικογένεια.

Διάσημες Ελληνίδες – Ανθρώπινες σχέσεις: Οι μικρότεροι άνδρες, που έκαναν σχέση μαζί τους

Κι άλλες διάσημες Ελληνίδες, που έκαναν σχέση με μικρότερους άνδρες:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.